Komente Hondrostrong

 • Anila
  Drogës ndihmon gjatë pushuar për të lënduar gjunjët e tij. E kuptojmë se ajo nuk është një ilaç, por kam lexuar se përdorimi gjatë që është e mundur. Nëse keni nevojë për përsëritjen e lëndës.
  Hondrostrong
 • Indrit
  Ishte e informuar e lëndimit, që tani e bëjnë vetë ndjeu dhimbje të forta. Aplikohet dy herë në ditë për disa muaj, ajo u bë shumë më e lehtë.
  Hondrostrong
 • Emanuela
  Mori Hondrostrong për nëna – ajo vazhdimisht janë ankuar për bouts të artritit, dhimbjet. Më ka pëlqyer se e natyrshme, sepse nëna është alergjik. I kënaqur me rezultatet.
  Hondrostrong
 • Enis
  Ka punuar me hekur në dhomë, diku, overdid atë dhe për të marrë një të keqe tufë lulesh. Ached tmerrësisht, një koleg më këshilloi ky krem. Ajo u bë më e lehtë jo menjëherë, por me kalimin e kohës gjendja është përmirësuar.
  Hondrostrong
 • Anila
  Qenë duke shkuar te mjeku, por ajo nuk erdhi. Por erdhi nëpër është – çmimi në dispozicion, I vendosur për të provoni. Edhe, 20 vjet më parë nuk e bëri, sigurisht, por unë tani fluturojnë përsëri.
  Hondrostrong
Vlerësimi Hondrostrong
5
23