Neni

 • Osteoartriti i kyçit të hip - çfarë është kjo sëmundje? Klasifikimi i koksartrozës. Simptomat e osteoartritit të kyçit të hip. Si ta trajtojmë sëmundjen?
  13 Gusht 2022
 • Dhimbja e shpinës në shpatullat: shkaqet dhe simptomat e sëmundjeve të mundshme shoqëruese. Metodat e lehtësimit të dhimbjes.
  4 Gusht 2022
 • Shkaqet dhe simptomat e osteokondrozës së shpinës torakale. Trajtimi i osteokondrozës së shpinës torakale.
  27 Korrik 2022
 • Si trajtohet artroza: përdorimi i ilaçeve dhe recetave për mjetet juridike popullore, metodat e fizioterapisë dhe ushtrimeve, kirurgjia, qasjet jo tradicionale për trajtimin e artrozës.
  23 Korrik 2022
 • Gjimnastikë për osteokondrozën e qafës së mitrës në shtëpi. Si të trajtoni osteokondrozën e qafës së mitrës me ushtrime, ushtrime për forcimin e muskujve të qafës.
  22 Korrik 2022
 • Shkaqet e artrozës së shpatullave, simptomat dhe fazat e saj. Metodat kryesore të trajtimit janë konservatore dhe kirurgjikale, fizioterapi, terapi ushtrimore dhe mjete juridike popullore.
  18 Korrik 2022
 • Shkaqet e dhimbjes në nyjen e gjurit dhe simptomat e sëmundjeve të mundshme. Parimet e përgjithshme të menaxhimit të dhimbjes.
  15 Korrik 2022
 • Dhimbja nën shpatullën e majtë mund të jetë shkaku i shumë sëmundjeve. Sëmundjet e karakterizuara nga sindroma e dhimbjes në të majtë nën skapulë, diagnoza e tyre. Parandalimi i përsëritjes së dhimbjes.
  15 Korrik 2022
 • Shkaqet e osteokondrozës së rajonit të kraharorit, simptomat radikulare dhe refleksore të osteokondrozës, diagnoza dhe trajtimi. Parandalimi i osteokondrozës së kraharorit.
  31 Maj 2022
 • Si të njohim osteokondrozën e shpinës së qafës së mitrës, kraharorit dhe mesit: simptomat klinike të osteokondrozës, diagnoza, metodat e trajtimit të sëmundjes.
  12 Maj 2022
 • Osteokondroza kurrizore është sëmundja më e zakonshme. Pothuajse të gjithë janë të njohur me simptomat e tij. Një sëmundje e tillë kërkon diagnozë në kohë dhe trajtim kompetent.
  12 Maj 2022
 • Dhimbja e shpinës në rajonin e mesit mund të tregojë jo vetëm probleme me shtyllën kurrizore, por edhe të shërbejë si një sinjal se problemet mund të jenë shumë më të thella. Është e rëndësishme për të gjetur shkakun në kohë dhe për të filluar trajtimin.
  8 Maj 2022
 • Dhimbje në nyjet e trupit: shkaqet dhe simptomat e sëmundjeve të mundshme. Metodat për eliminimin e dhimbjes dhe masat parandaluese.
  8 Maj 2022
 • Si të trajtojmë dhimbjet e shpinës në shtëpi? Një qasje e integruar, përdorimi i tinkturave, kompresave, fërkimit, recetave me rrikë dhe hudhër.
  22 marsh 2022
 • Metodat e trajtimit të osteoartritit të nyjës së gjurit në shtëpi me ndihmën e ushtrimeve terapeutike dhe mjekësisë tradicionale.
  11 marsh 2022
 • Çfarë është kjo sëmundje - osteokondroza e qafës së mitrës? Simptomat dhe tiparet e sëmundjes. Metodat moderne të trajtimit të osteokondrozës së qafës së mitrës.
  16 Janar 2022
 • Arsyet e zhvillimit të osteokondrozës së shtyllës kurrizore. Pse osteokondroza torakale është më pak e zakonshme se ajo e qafës së mitrës dhe e mesit? Shenjat karakteristike të sëmundjes dhe ndjesitë gjatë sëmundjes, mundësitë e trajtimit dhe masat parandaluese.
  4 Dhjetor 2021
 • Pse shfaqen dhimbjet e shpinës? Shkaqet, sëmundjet e mundshme dhe simptomat e tyre. Metodat e trajtimit të dhimbjes, rekomandimet parandaluese.
  26 Gusht 2021
 • Dhimbja e qafës mund të ndryshojë. Cilat sëmundje mund ta shkaktojnë atë? Cilat janë trajtimet për dhimbjen e qafës?
  2 Gusht 2021
 • Çfarë është osteokondroza e qafës së mitrës dhe si është e rrezikshme?
  1 Gusht 2021
 • Si të trajtoni osteokondrozën? Kjo pyetje bëhet nga pacientët kur një mjek e bën këtë diagnozë. Mësoni të gjitha metodat se si të shpëtoni nga kjo sëmundje në shtëpi ose në spital.
  1 Gusht 2021
 • Shkaqet e dhimbjes në nyjet e gishtërinjve. Sëmundjet e mundshme, simptomat e tyre dhe mundësitë e trajtimit.
  1 Gusht 2021
 • Dhimbja e shpinës: shkaqet, intensiteti i dhimbjes, diagnoza. Trajtimi i dhimbjes së mesit.
  31 Korrik 2021
 • Karakteristikat e osteokondrozës së shpinës së qafës së mitrës, shkaqet kryesore të zhvillimit të sëmundjes dhe simptomat karakteristike. Opsionet e terapisë së patologjisë.
  30 Korrik 2021
 • Pse ka dhimbje të forta në shpinë, cilat sëmundje mund ta provokojnë atë. Metodat diagnostike, rekomandimet e trajtimit, ilaçet e përshkruara.
  30 Korrik 2021
 • Cili është trajtimi më efektiv për osteokondrozën? Gjeni gjithçka rreth mënyrës së trajtimit dhe mënyrës së trajtimit të osteokondrozës së shpinës nga artikulli në faqen tonë të internetit.
  30 Korrik 2021
 • Çfarë është artroza e artikulacionit të kofshës (koksartroza). Shkaqet e sëmundjes. Përshkrimi i simptomave, metodave të diagnostikimit dhe trajtimit të koksartrozës.
  30 Korrik 2021
 • Llojet e dhimbjes së shpinës - dhimbja pas gjumit, patologjia e shtyllës kurrizore dhe nyjeve, sëmundjet që lidhen me muskujt, sëmundjet e palcës kurrizore dhe psikosomatika. Lokalizimi i dhimbjes së shpinës. Diagnostifikimi, trajtimi dhe parandalimi i dhimbjes së shpinës. Kur keni nevojë të shihni një mjek sa më shpejt të jetë e mundur.
  30 Korrik 2021
 • Trajtimi i osteokondrozës së qafës së mitrës: metoda efektive, fazat e sëmundjes, shkaqet e ndryshimeve patologjike, simptomat e sëmundjes, komplikimet e mundshme, diagnoza, ndihma e parë, metodat e trajtimit.
  13 Qershor 2021
 • Cili duhet të jetë trajtimi i osteokondrozës së gjirit në shtëpi, dhe a është i mundur? Çfarë trajtimi për osteokondrozën e shpinës së kraharorit përshkruan mjeku kur zbulohet një sëmundje? Shenjat kryesore të osteokondrozës së gjoksit.
  23 Maj 2021
 • Zhvillimi i osteokondrozës së shpinës mesit: shkaqet e patologjisë, manifestimet kryesore dhe taktikat e trajtimit.
  11 Maj 2021
 • Sëmundjet e artritit dhe artrozës shpesh ngatërrohen për shkak të ngjashmërisë së emrave. Po, dhe të dy sëmundjet preken nga nyjet (për shembull, ka artrit dhe artrozë të nyjeve të gjurit). Nyjet e prekura bëhen të përflakur, të fryrë dhe të lënduar. Përndryshe, këto janë sëmundje krejtësisht të ndryshme.
  8 Maj 2021
 • Osteokondroza e shpinës së qafës së mitrës: shkaqet dhe simptomat, shkallët dhe fazat e zhvillimit, opsionet diagnostike. Metodat e trajtimit: ilaçe, fizioterapi, stërvitje. Përgjigjet e pyetjeve të bëra shpesh.
  5 Maj 2021
 • Osteokondroza e qafës së mitrës: simptomat dhe të gjitha shenjat kryesore të sëmundjes. Simptomat dhe shenjat në varësi të fazës së sëmundjes. Sindromat për shkak të patologjisë.
  17 Prill 2021
 • Osteokondrozë e shpinës mesit, pse ka degradim të nyjeve të shpinës, fazat e rrjedhës së sëmundjes, simptomat e saj, diagnostikimi i fazave të sëmundjes, masazh, ushtrime fizioterapie, fizioterapi dhe mjete alternative të trajtimit, zgjidhje kirurgjikale e problemeve.
  14 Janar 2021
 • Manifestimet klinike dhe simptomat e osteokondrozës së qafës së mitrës. Trajtimi i osteokondrozës së qafës së mitrës.
  17 Gusht 2020
 • Osteoarthritis e gju (gonarthrosis) është dëmtimit të gjurit kryesisht inflamator, e cila çon në veshin e kërc shtresë e gjurit. Ajo është mjaft e ndërlikuar, e vështirë për të trajtuar sëmundje kronike.
  15 Korrik 2020
 • Të qafës së mitrës degjenerative të diskut sëmundje: simptomat dhe trajtimin. Trajtimi i akute exacerbations e qafës së mitrës degjenerative të diskut sëmundje. Pse sëmundja është akute. Dietë. Shkaqet dhe simptomat e përkeqësimi i qafës së mitrës degjenerative të diskut sëmundje. Trajtim. Parandalimi
  15 Korrik 2020
 • Gju osteoarthritis është shumë e zakonshme — ajo është përgjegjëse për 25% e të gjitha rastet e osteoartritit. Sëmundja është shumë e tinëzare, dhe pa trajtim kjo mund të çojë edhe për aftësi të kufizuar.
  15 Korrik 2020
 • Dhimbje të ulët mbrapa, prapa është një sëmundje kronike, e karakterizuar nga periudha të alternuara të përkeqësimin dhe falja. Dhimbje të ulët mbrapa vazhdon zhvillimin e tij, dhe metodat e trajtimit në rastin më të mirë vetëm mos të të çojë në përmirësim të dukshëm. Shërim të plotë nga sëmundja e pamundur.
  3 marsh 2020
 • Osteoarthritis është sëmundje zhvilluar gjatë shumë viteve, kryesisht prekin disa nyje.
  3 marsh 2020
 • Shkaqet e qafës së mitrës degjenerative të diskut sëmundje. Simptomat e degjenerative të diskut sëmundjet e qafës së mitrës shpinë. Si për të trajtuar të qafës së mitrës degjenerative të diskut sëmundje ushtrime, droga, terapi fizike.
  3 marsh 2020