autor Amarildo Gjonaj

Emri:
Amarildo Gjonaj
Artikuj:
1

Neni

  • Arsyet e zhvillimit të osteokondrozës së shtyllës kurrizore. Pse osteokondroza torakale është më pak e zakonshme se ajo e qafës së mitrës dhe e mesit? Shenjat karakteristike të sëmundjes dhe ndjesitë gjatë sëmundjes, mundësitë e trajtimit dhe masat parandaluese.
    4 Dhjetor 2021