autor Erlind

Emri:
Erlind
Artikuj:
1

Neni

  • Si të njohim osteokondrozën e shpinës së qafës së mitrës, kraharorit dhe mesit: simptomat klinike të osteokondrozës, diagnoza, metodat e trajtimit të sëmundjes.
    12 Maj 2022