autor Arben

Emri:
Arben
Artikuj:
1

Neni

  • Sëmundjet e artritit dhe artrozës shpesh ngatërrohen për shkak të ngjashmërisë së emrave. Po, dhe të dy sëmundjet preken nga nyjet (për shembull, ka artrit dhe artrozë të nyjeve të gjurit). Nyjet e prekura bëhen të përflakur, të fryrë dhe të lënduar. Përndryshe, këto janë sëmundje krejtësisht të ndryshme.
    8 Maj 2021