autor Klajdi

Emri:
Klajdi
Artikuj:
1

Neni

  • Llojet e dhimbjes së shpinës - dhimbja pas gjumit, patologjia e shtyllës kurrizore dhe nyjeve, sëmundjet që lidhen me muskujt, sëmundjet e palcës kurrizore dhe psikosomatika. Lokalizimi i dhimbjes së shpinës. Diagnostifikimi, trajtimi dhe parandalimi i dhimbjes së shpinës. Kur keni nevojë të shihni një mjek sa më shpejt të jetë e mundur.
    30 Korrik 2021