autor Mirjeta

Emri:
Mirjeta
Artikuj:
5

Neni

 • Pse ka dhimbje të forta në shpinë, cilat sëmundje mund ta provokojnë atë. Metodat diagnostike, rekomandimet e trajtimit, ilaçet e përshkruara.
  30 Korrik 2021
 • Trajtimi i osteokondrozës së qafës së mitrës: metoda efektive, fazat e sëmundjes, shkaqet e ndryshimeve patologjike, simptomat e sëmundjes, komplikimet e mundshme, diagnoza, ndihma e parë, metodat e trajtimit.
  13 Qershor 2021
 • Osteokondroza e shpinës së qafës së mitrës: shkaqet dhe simptomat, shkallët dhe fazat e zhvillimit, opsionet diagnostike. Metodat e trajtimit: ilaçe, fizioterapi, stërvitje. Përgjigjet e pyetjeve të bëra shpesh.
  5 Maj 2021
 • Osteoarthritis e gju (gonarthrosis) është dëmtimit të gjurit kryesisht inflamator, e cila çon në veshin e kërc shtresë e gjurit. Ajo është mjaft e ndërlikuar, e vështirë për të trajtuar sëmundje kronike.
  15 Korrik 2020
 • Të qafës së mitrës degjenerative të diskut sëmundje: simptomat dhe trajtimin. Trajtimi i akute exacerbations e qafës së mitrës degjenerative të diskut sëmundje. Pse sëmundja është akute. Dietë. Shkaqet dhe simptomat e përkeqësimi i qafës së mitrës degjenerative të diskut sëmundje. Trajtim. Parandalimi
  15 Korrik 2020