autor Alma

Emri:
Alma
Artikuj:
3

Neni

  • Çfarë është osteokondroza e qafës së mitrës dhe si është e rrezikshme?
    1 Gusht 2021
  • Dhimbja e shpinës: shkaqet, intensiteti i dhimbjes, diagnoza. Trajtimi i dhimbjes së mesit.
    31 Korrik 2021
  • Osteokondrozë e shpinës mesit, pse ka degradim të nyjeve të shpinës, fazat e rrjedhës së sëmundjes, simptomat e saj, diagnostikimi i fazave të sëmundjes, masazh, ushtrime fizioterapie, fizioterapi dhe mjete alternative të trajtimit, zgjidhje kirurgjikale e problemeve.
    14 Janar 2021