autor Olta Mitri

Emri:
Olta Mitri
Artikuj:
2

Neni

  • Gju osteoarthritis është shumë e zakonshme — ajo është përgjegjëse për 25% e të gjitha rastet e osteoartritit. Sëmundja është shumë e tinëzare, dhe pa trajtim kjo mund të çojë edhe për aftësi të kufizuar.
    15 Korrik 2020
  • Dhimbje të ulët mbrapa, prapa është një sëmundje kronike, e karakterizuar nga periudha të alternuara të përkeqësimin dhe falja. Dhimbje të ulët mbrapa vazhdon zhvillimin e tij, dhe metodat e trajtimit në rastin më të mirë vetëm mos të të çojë në përmirësim të dukshëm. Shërim të plotë nga sëmundja e pamundur.
    3 marsh 2020